lauantai 9. huhtikuuta 2011

Perennojen nettikauppa avattu

Eipä näyttänyt maaliskuu maata. Huhtikuuta mennään jo melko pitkällä ja vasta piha-alue ja tiet on lumettomia. Nyt sitten jännätään tuleeko tulvat. No, keväthän tulee joka tapauksessa, joko tulvien kanssa tai ilman...

Vaikka lumet ei vielä olekkaan lähteneet, niin muuta mukavaa on kyllä tapahtunut. Talven olen ahertanut perennojen nettikauppaa valmistellen. Nyt se on sitten avattu :) Lisäyksiä sinne tietty tulee vielä kun näen miten taimet on talvehtinut. Sitten tiedän voiko uudempia kokeilussa olleita  ja muita vielä listalla olevia laittaa esille.

Sysäyksen nettikaupan tekoon sain asiakkailta, jotka ovat olleet tyytyväisiä kasvattamiini perennoihin. Muutettuaan täältä päin muille paikkakunnille he halusivat edelleen pihoillensa Harjunpään Taimiston perennoja.
Oman taimiston myymälän lisäksi meidän kasvattamia taimia on saatavissa joissakin  Etelä-Pohjalaisissa taimiliikkeissä sekä useissa Pohjanmaan rannikkokaupungeissa. Nettikaupan myötä perennojemme saatavuus laajeni koko Suomen alueelle. Näin voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja toivottaa myös uudet asiakkaat tervetulleiksi !

Nettikauppaa on mietitty huolella ja kasvien valinta onkin tehty helpoksi. Kasvupaikkavaatimukset on esitetty selkeästi taulukkona ja taulukon lisäksi siellä on muutakin tarpeellista tietoa.
Eritysesti kannattaa huomata hyvä hakutoiminto, jolla voit hakea esim, kasvupaikan valoisuuden mukaan perennoja tai vaikka kukintakuukauden mukaan.

Toivotankin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan perennojen nettikauppaan  www.perennat.fi

terveisin  Heidi Eriksson                                                                                                                                              
                                                                                                                                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti