sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Liebster Blog-tunnustus

Sain Mariettalta Suvipiha-blogista tällaisen ihanan tunnustuksen


Ideana tällä tunnustuksella on antaa tunnustus alle 200 lukijan  blogille, josta itse pitää ja toivoisi muidenkin sen löytävän. Kiitos Marietta :)

Itse annan tunnustuksen
Pajupirtin Kaisalle. Kaisa on luova ja taitava käsistään. Kaisan blogista löytää ihania ideoita :) Aivan sormet syyhyää, että on päästävä itsekin kokeilemaan kivoja ideoita..

Suville Nuppulinnaan. Suvi on puutarhuri, joka opiskelee luomupuutarhuriksi. Kirjoituksia opiskelusta ja hyötypuutarhasta. Suvin tavoitteena on kotiruokaa puutarhasta keittiöön: omaa lähiruokaa luomuna, haaveena omavaraisuus ja leppoisa elämä

3 kommenttia:

 1. Ole hyvä! Ja kiitos uusista vinkeistä, ihanaa löytää itselle uusia mielenkiintoisia blogeja!

  VastaaPoista
 2. Kaunein Kiitos♥ Heidi-Maaria tunnustuksesta.Olen hirrrveen otettu kunniasta, kiitos. Tervetuloa myös Pajupirtin lukijaksi. Kohta paukku 170 lukijan raja ja itteä ihan hirvittää.
  Kiva kun saat innostusta tekeleistäni. Rohkeasti vaan puuhastelemaan. Itse vartuskelen kevättä ja kasvihuone odottelee uusia innostuksia. Samoin askartelumateriaalit alkaa olla finis. Kaikesta mahdollisesta pitää kehitellä jotain hyödyllistä;)Tuo neulonta on nyt vienyt minut ihan täysillä.Toka myssy alkaa olla tupsuja vaille valmis.
  Aurinkoterkkuja Kaisalta

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis tunnustuksesta! Paljon uutta, ihanaa tietoa ja taitoa löytyy blogistasi > leppoisan elämän ja omavaraisuuden saavutettuani aloitan varmasti perenna-koulun!
  Kevätaurinkoa ja kasvua
  Suvi

  VastaaPoista