lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tampereen puutarhamessut

Kävijät toivotti tervetulleiksi 

iloisen keltainen Rättäri orvokkien keskelläOrkideoiden ystäviä hemmoteltiin heti oven suussa.
Itse pidin erityisesti tästä punasävyisestä orkideasta.

Ohhoh tätä sineä...
Mielestäni messujen parasta antia oli valopuutarha, 
joka näytti ihan erilaiselta riippuen ympäristön valoisuudesta. 
Sieltä sai kivoja vinkkejä omakotipihoihinkin.

6 kommenttia:

 1. Tulinkin heti katsomaan messukuvia, hienolta näyttää. Ihanan sininen orkidea.

  VastaaPoista
 2. Valopuutarha oli minustakin messujen parasta antia. Tosi mielenkiintoinen blogi, tulen vielä tutustumaan lisää paremmalla ajalla!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa lukijaksi Saraheinä!
  Kiva että löydät itsellesi mielenkiintoisia juttuja :)

  VastaaPoista
 4. No nyt iski tummanvihreä kateus. Ei Tampereen messujen takia, vaan maailman parhaan työsi takia: onpa ihanaa tavata ihan oikea perennatarhuri! Niin, ja päästä lukemaan ja katselemaan kaikkea kiinnostavaa aiheesta. Kateus hälvenee kyllä jo tätä kirjoittaessa, kun tiedossa on paljon hyvää luettavaa :)

  Jatkan visiittejäni täällä ihanassa blogissa ja ehkä tulen ihailemaan taimiston karkkejakin, sillä mökkimme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Näissä mittakaavoissa ja puutarhailussa edes sadan kilometrin ekstralenkki ei ole yhtään mitään, heh.

  VastaaPoista
 5. Hei Geranuim, tervetuloa lukemaan perennapuutarhurin kuulumisia ja vierailemaan taimistollanikin!

  Laitathan viestin etukäteen jos olet tulossa, niin olisin itse mieluusti paikalla. Oikeasti melkein asun tarhallani kesäajan, mutta- mutta joskus olen silti muuallakin.

  Kasvien kanssa töitä tehdessä on tietty hauskaa kun sama innostus uusiin ihaniin kokeiluihin vie mennessään niin ettei sitä juuri työksi edes usein miellä. Tänään olin aivan täpinöissäni kun lumen alta paljastui Chrysanthemun weyrichii. Matala vaaleanpunainen päivänkakkara, jolle ei vielä ole suomalaista nimeä. Olimpa harmissani kun kamera oli miehelläni. Olisin siitä heti halunnut kuvia kun se siellä jo innokkaasti odottaa ilmojen lämpeämistä. Kirjoitan siitä lisää myöhemmin kunhan saan ensin kuvia tästä uudesta ihanuudesta..

  VastaaPoista