tiistai 19. huhtikuuta 2011

Huhtikuun tarjous

Kivasti ovat puutarhan ystävät eri puolilta maata löytäneet uuden nettikauppamme. Sen kunniaksi laitoimme näin alkutarjoukseksi toimituskulut puoleen hintaan tilauksista ,jotka tehdään huhtikuun aikana. Nyt kannattaakin käydä tutkimassa löytyisikö sinun pihaasi uusia taimia perennat.fi nettikaupasta.

Paikallisia puutarhatapahtumia on kiivaasti suunniteltu ja valmisteltu viime aikoina. Kristiinankaupunkiin on nyt kolmatta kertaa tulossa hyvän suosion saavuttanut Avoimet portit-pihatapahtuma. Tämä kannattaa puutarha-harrastajien pistää jo nyt kalenteriinsa. Kristiinankaupunkilaiset nimittäin toivottavat 11 - 12 kesäkuuta vieraat tervetulleiksi tutustumaan pihoihinsa.

Harjunpään Taimiston myymälä avataan 2.5.
Perennavalikoima on nyt laajempi kuin aiemmin. Jotain mukavaa mainitakseni otimme kokeiluun hauskan näköistä Hurmesilkkiheinää (Impereta cylinda Red Baron). Red Baron hehkuu punaisena auringon valossa :). Muutakin mukavaa on lisätty valikoimaan. Katso avajaistarjoukset täältä pääsiäisen jälkeen.


Perennapuutarhurin tarjouspäivät pidetään 14-15 toukokuuta. 
Silloin aiheena on helppohoitoinen perennapenkki. Luvassa on niksejä helppohoitoisen perennapenkin tekoon. Toki muihinkin perenna-aiheisiin kysymyksiin vastataan. Perennapuutarhurin tarjouspäivistä kirjoittelen vielä tarkemmin lähempänä tapahtumaa.


Lämpimästi tervetuloa Harjunpään Taimistolle ja perennat.fi-nettikauppaan!
terveisin Perennapuutarhuri Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti